Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g750g4500kcal157.5g49.5g405g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%500g1450kcal170g0g85g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 38g104kcal0.8g1.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g12152kcal658g110.6g1001g0.2g
Valittu annoskoko1300g6076kcal329g55.3g500.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna650g3038kcal164.5g27.7g250.3g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115884