Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g150g900kcal31.5g9.9g81g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Emmental, punaleima 17%100g290kcal34g0g17g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.5g21kcal0.2g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g2430kcal131.6g22g200.2g0g
Valittu annoskoko260g1215kcal65.8g11g100.1g0g
Annoskoko puolitettuna130g608kcal32.9g5.5g50.1g0g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.2g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115884