Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g3922g2745kcal627.5g0g11.8g0g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g49g83kcal3.9g15.7g0.3g0g
Purjosipuli 1226g281kcal22.2g29.4g2.5g25.7g
Paprika punainen 147g43kcal1.4g6.6g0.6g2.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g686g139kcal4.1g26.1g2.1g9.6g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g98g255kcal9.8g9.8g19.6g1.5g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g3628g1270kcal36.3g246.7g18.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g147g1300kcal0g0g147.1g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g49g104kcal0.1g21.1g0g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12440kcal1410.6g710.8g404.2g112.6g
Valittu annoskoko10000g6220kcal705.3g355.4g202.1g56.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3110kcal352.7g177.7g101.1g28.2g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928