Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g450g315kcal72g0g1.4g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.6g10kcal0.5g1.8g0g0g
Purjosipuli 141g32kcal2.5g3.4g0.3g3g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g79g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g11g29kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g416g146kcal4.2g28.3g2.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g17g149kcal0g0g16.9g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g5.6g12kcal0g2.4g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2295g1428kcal162g81.6g46.4g13g
Valittu annoskoko1148g714kcal81g40.8g23.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna574g357kcal40.5g20.4g11.6g3.3g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928