Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g500g350kcal80g0g1.5g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.3g11kcal0.5g2g0g0g
Purjosipuli 156g36kcal2.8g3.7g0.3g3.3g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g13g33kcal1.2g1.2g2.5g0.2g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g463g162kcal4.6g31.5g2.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g19g166kcal0g0g18.8g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g6.3g13kcal0g2.7g0g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g1586kcal179.6g90.4g51.6g14.4g
Valittu annoskoko1275g793kcal89.8g45.2g25.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna638g397kcal44.9g22.6g12.9g3.6g
Arvot/100g100g62kcal7g3.5g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928