Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1200g840kcal192g0g3.6g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Purjosipuli 375g86kcal6.8g9g0.7g7.9g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g210g43kcal1.3g8g0.6g2.9g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g30g78kcal3g3g6g0.4g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g1110g389kcal11.1g75.5g5.6g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g45g398kcal0g0g45g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g15g32kcal0g6.5g0g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g3807kcal431.6g217.6g123.6g34.4g
Valittu annoskoko3060g1903kcal215.8g108.8g61.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna1530g952kcal107.9g54.4g30.9g8.6g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928