Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1400g980kcal224g0g4.2g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g30kcal1.4g5.6g0.1g0g
Purjosipuli 438g100kcal7.9g10.5g0.9g9.2g
Paprika punainen 53g15kcal0.5g2.4g0.2g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g245g50kcal1.5g9.3g0.7g3.4g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g35g91kcal3.5g3.5g7g0.5g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g1295g453kcal13g88.1g6.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g53g464kcal0g0g52.5g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g18g37kcal0.1g7.5g0g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7140g4441kcal503.8g253.8g144.2g40.2g
Valittu annoskoko3570g2221kcal251.9g126.9g72.1g20.1g
Annoskoko puolitettuna1785g1110kcal126g63.5g36.1g10.1g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928