Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g150g105kcal24g0g0.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Purjosipuli 47g11kcal0.8g1.1g0.1g1g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g26g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g139g49kcal1.4g9.4g0.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g1.9g4kcal0g0.8g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g476kcal54.2g27.2g15.4g4.4g
Valittu annoskoko383g238kcal27.1g13.6g7.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna191g119kcal13.6g6.8g3.9g1.1g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928