Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1600g1120kcal256g0g4.8g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Purjosipuli 500g114kcal9g12g1g10.5g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g280g57kcal1.7g10.6g0.8g3.9g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g40g104kcal4g4g8g0.6g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g60g530kcal0g0g60g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g20g43kcal0.1g8.6g0g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g5076kcal575.6g289.8g164.6g45.8g
Valittu annoskoko4080g2538kcal287.8g144.9g82.3g22.9g
Annoskoko puolitettuna2040g1269kcal143.9g72.5g41.2g11.5g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928