Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g2000g1400kcal320g0g6g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g25g43kcal2g8g0.2g0g
Purjosipuli 625g143kcal11.3g15g1.2g13.1g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g50g130kcal5g5g10g0.7g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g1850g648kcal18.5g125.8g9.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g75g663kcal0g0g75g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g25g53kcal0.1g10.8g0g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10200g6345kcal719.4g362.6g206.2g57.2g
Valittu annoskoko5100g3173kcal359.7g181.3g103.1g28.6g
Annoskoko puolitettuna2550g1586kcal179.9g90.7g51.6g14.3g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928