Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g2800g1960kcal448g0g8.4g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g35g60kcal2.8g11.2g0.2g0g
Purjosipuli 875g200kcal15.8g21g1.7g18.4g
Paprika punainen 105g31kcal1g4.7g0.4g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g490g100kcal2.9g18.6g1.5g6.9g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g70g182kcal7g7g14g1g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g2590g907kcal25.9g176.1g13g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g105g928kcal0g0g105g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g35g75kcal0.1g15.1g0g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14280g8883kcal1007g507.4g288.4g80.4g
Valittu annoskoko7140g4441kcal503.5g253.7g144.2g40.2g
Annoskoko puolitettuna3570g2221kcal251.8g126.9g72.1g20.1g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928