Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g3200g2240kcal512g0g9.6g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g40g68kcal3.2g12.8g0.3g0g
Purjosipuli 1000g229kcal18.1g24g2g21g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g560g114kcal3.4g21.3g1.7g7.8g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g80g208kcal8g8g16g1.2g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g2960g1036kcal29.6g201.3g14.8g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g120g1061kcal0g0g120g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g40g85kcal0.1g17.2g0g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g10151kcal1151g580g329.8g91.8g
Valittu annoskoko8160g5076kcal575.5g290g164.9g45.9g
Annoskoko puolitettuna4080g2538kcal287.8g145g82.5g23g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928