Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g350g245kcal56g0g1.1g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.4g7.4kcal0.4g1.4g0g0g
Purjosipuli 109g25kcal2g2.6g0.2g2.3g
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g61g12kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g8.7g23kcal0.9g0.9g1.7g0.1g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g324g113kcal3.2g22g1.6g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g13g116kcal0g0g13.1g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g4.4g9kcal0g1.9g0g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1785g1110kcal126g63.4g36g10g
Valittu annoskoko893g555kcal63g31.7g18g5g
Annoskoko puolitettuna446g278kcal31.5g15.9g9g2.5g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928