Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.6g
Lehtiselleri 56g7.1kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow898g180kcal9g31.4g3.6g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g79g79kcal3.1g15.7g0.3g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g7.9g8.9kcal0.1g1.8g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g1002kcal30.4g134.4g40.4g11g
Valittu annoskoko1278g501kcal15.2g67.2g20.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna639g250kcal7.6g33.6g10.1g2.8g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063