Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Lehtiselleri 6.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow100g20kcal1g3.5g0.4g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g8.7g8.7kcal0.3g1.7g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.9g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g111kcal3.4g15g4.2g1.2g
Valittu annoskoko142g56kcal1.7g7.5g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna71g28kcal0.9g3.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063