Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g162g45kcal1g9.7g0.3g4.1g
Lehtiselleri 62g7.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow998g200kcal10g34.9g4g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g87g87kcal3.5g17.5g0.3g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g8.7g10kcal0.1g2g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g1113kcal34g149.4g44.8g12.2g
Valittu annoskoko1420g557kcal17g74.7g22.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna710g278kcal8.5g37.4g11.2g3.1g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063