Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g32g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Lehtiselleri 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow200g40kcal2g7g0.8g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g18g18kcal0.7g3.5g0.1g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.7g2kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g223kcal6.8g29.8g9g2.2g
Valittu annoskoko284g112kcal3.4g14.9g4.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna142g56kcal1.7g7.5g2.3g0.6g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.2g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063