Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Lehtiselleri 25g3.2kcal0.3g0.3g0g0.2g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow400g80kcal4g14g1.6g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g35g35kcal1.4g7g0.1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.5g4kcal0g0.8g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1138g446kcal13.4g60g17.8g4.8g
Valittu annoskoko569g223kcal6.7g30g8.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna285g112kcal3.4g15g4.5g1.2g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063