Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Lehtiselleri 37g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow599g120kcal6g21g2.4g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g52g52kcal2.1g10.5g0.2g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g5.2g5.9kcal0g1.2g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g668kcal20.2g89.8g27g7.2g
Valittu annoskoko852g334kcal10.1g44.9g13.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna426g167kcal5.1g22.5g6.8g1.8g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063