Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 299g980kcal30.5g198.7g3.3g10g
Maitorahka (Pirkka)299g198kcal35.9g12g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen239g79kcal7.9g11.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Basilika, tuore 2.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g120g371kcal31.1g2.4g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g3551kcal227.4g450g86.4g20g
Valittu annoskoko1032g1776kcal113.7g225g43.2g10g
Annoskoko puolitettuna516g888kcal56.9g112.5g21.6g5g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206