Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 349g1143kcal35.6g231.9g3.8g11.7g
Maitorahka (Pirkka)349g231kcal41.9g14g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen279g92kcal9.2g13.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Basilika, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g140g433kcal36.3g2.8g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g4144kcal265.4g525.2g100.8g23.4g
Valittu annoskoko1204g2072kcal132.7g262.6g50.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna602g1036kcal66.4g131.3g25.2g5.9g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206