Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 399g1306kcal40.7g265g4.4g13.4g
Maitorahka (Pirkka)399g263kcal47.9g16g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen319g105kcal10.5g15.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Basilika, tuore 3.2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g160g495kcal41.5g3.2g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g4736kcal303.4g600.2g115.4g27g
Valittu annoskoko1376g2368kcal151.7g300.1g57.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna688g1184kcal75.9g150.1g28.9g6.8g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206