Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 449g1470kcal45.7g298.1g4.9g15g
Maitorahka (Pirkka)449g296kcal53.9g18g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen359g119kcal11.9g17.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.3g0.3g10.1g0g
Basilika, tuore 3.6g1kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g180g557kcal46.7g3.6g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g5328kcal341.2g675.2g129.6g30.2g
Valittu annoskoko1548g2664kcal170.6g337.6g64.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna774g1332kcal85.3g168.8g32.4g7.6g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206