Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 50g163kcal5.1g33.1g0.5g1.7g
Maitorahka (Pirkka)50g33kcal6g2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g20g62kcal5.2g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g592kcal38g75g14.2g3.4g
Valittu annoskoko172g296kcal19g37.5g7.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna86g148kcal9.5g18.8g3.6g0.9g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206