Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 499g1633kcal50.8g331.2g5.5g16.7g
Maitorahka (Pirkka)499g329kcal59.9g20g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen399g132kcal13.2g19.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Basilika, tuore 4g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g200g619kcal51.9g4g43.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g5920kcal379.2g750.2g144.2g33.6g
Valittu annoskoko1720g2960kcal189.6g375.1g72.1g16.8g
Annoskoko puolitettuna860g1480kcal94.8g187.6g36.1g8.4g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206