Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 500g1637kcal50.9g332g5.5g16.7g
Maitorahka (Pirkka)500g330kcal60g20g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Basilika, tuore 4g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g200g620kcal52g4g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3448g5933kcal379.8g751.8g144.6g33.6g
Valittu annoskoko1724g2967kcal189.9g375.9g72.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna862g1483kcal95g188g36.2g8.4g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206