Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 100g327kcal10.2g66.2g1.1g3.3g
Maitorahka (Pirkka)100g66kcal12g4g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen80g26kcal2.6g3.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g40g124kcal10.4g0.8g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1184kcal75.8g150g28.8g6.6g
Valittu annoskoko344g592kcal37.9g75g14.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna172g296kcal19g37.5g7.2g1.7g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206