Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 150g490kcal15.2g99.4g1.6g5g
Maitorahka (Pirkka)150g99kcal18g6g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen120g40kcal4g5.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g60g186kcal15.6g1.2g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1776kcal113.8g225.2g43.2g10g
Valittu annoskoko516g888kcal56.9g112.6g21.6g5g
Annoskoko puolitettuna258g444kcal28.5g56.3g10.8g2.5g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206