Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g5g20kcal0g4.9g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g13g12kcal0.1g2.3g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g10g90kcal0g0g10g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g283kcal2.2g21.6g20.2g2.6g
Valittu annoskoko103g142kcal1.1g10.8g10.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna51g71kcal0.6g5.4g5.1g0.7g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234