Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g6g23kcal0g5.8g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g15g14kcal0.2g2.7g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g12g108kcal0g0g12g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g340kcal2.8g25.6g24.4g3g
Valittu annoskoko123g170kcal1.4g12.8g12.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g85kcal0.7g6.4g6.1g0.8g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.4g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234