Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g7g27kcal0g6.8g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g18g17kcal0.2g3.2g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g14g126kcal0g0g14g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g397kcal3.2g30g28.4g3.6g
Valittu annoskoko144g198kcal1.6g15g14.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna72g99kcal0.8g7.5g7.1g0.9g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234