Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g8g31kcal0g7.8g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g16g144kcal0g0g16g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g453kcal3.6g34.4g32.4g4g
Valittu annoskoko164g227kcal1.8g17.2g16.2g2g
Annoskoko puolitettuna82g113kcal0.9g8.6g8.1g1g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234