Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g80g312kcal0.2g77.6g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g200g191kcal2.2g36.4g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g160g1440kcal0g0g160g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g4534kcal36g343.2g324.8g40.8g
Valittu annoskoko1640g2267kcal18g171.6g162.4g20.4g
Annoskoko puolitettuna820g1134kcal9g85.8g81.2g10.2g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234