Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g9g35kcal0g8.7g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g23g22kcal0.2g4.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g18g162kcal0g0g18g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g510kcal4g38.6g36.6g4.6g
Valittu annoskoko185g255kcal2g19.3g18.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna92g128kcal1g9.7g9.2g1.2g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234