Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1g3.9kcal0g1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.5g2.4kcal0g0.5g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2g18kcal0g0g2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g57kcal0.4g4.4g4g0.6g
Valittu annoskoko21g28kcal0.2g2.2g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.1g1.1g1g0.2g
Arvot/100g100g138kcal1g10.7g9.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234