Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g10g39kcal0g9.7g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g25g24kcal0.3g4.5g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g20g180kcal0g0g20g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g567kcal4.4g42.8g40.6g5g
Valittu annoskoko205g283kcal2.2g21.4g20.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna103g142kcal1.1g10.7g10.2g1.3g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.4g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234