Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g12g47kcal0g11.6g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g30g29kcal0.3g5.5g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g24g216kcal0g0g24g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g680kcal5.2g51.4g48.8g6.2g
Valittu annoskoko246g340kcal2.6g25.7g24.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna123g170kcal1.3g12.9g12.2g1.6g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.4g9.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234