Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g14g55kcal0g13.6g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g35g34kcal0.4g6.4g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g28g252kcal0g0g28g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g794kcal6.2g60.2g56.8g7.2g
Valittu annoskoko287g397kcal3.1g30.1g28.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna144g198kcal1.6g15.1g14.2g1.8g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234