Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g16g62kcal0g15.5g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g40g38kcal0.4g7.3g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g32g288kcal0g0g32g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g907kcal7g68.6g65g8.2g
Valittu annoskoko328g453kcal3.5g34.3g32.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna164g227kcal1.8g17.2g16.3g2.1g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234