Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g18g70kcal0g17.5g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g45g43kcal0.5g8.2g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g36g324kcal0g0g36g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g1020kcal8g77.4g73g9.2g
Valittu annoskoko369g510kcal4g38.7g36.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna185g255kcal2g19.4g18.3g2.3g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234