Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g24g94kcal0g23.3g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g60g57kcal0.7g10.9g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g48g432kcal0g0g48g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g1360kcal10.8g103g97.4g12.2g
Valittu annoskoko492g680kcal5.4g51.5g48.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna246g340kcal2.7g25.8g24.4g3.1g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234