Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g28g109kcal0.1g27.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g70g67kcal0.8g12.7g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g56g504kcal0g0g56g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g1587kcal12.8g120.2g113.6g14.2g
Valittu annoskoko574g794kcal6.4g60.1g56.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna287g397kcal3.2g30.1g28.4g3.6g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234