Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g32g125kcal0.1g31g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g80g77kcal0.9g14.6g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g64g576kcal0g0g64g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1312g1814kcal14.4g137.2g130g16.4g
Valittu annoskoko656g907kcal7.2g68.6g65g8.2g
Annoskoko puolitettuna328g454kcal3.6g34.3g32.5g4.1g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234