Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g36g140kcal0.1g34.9g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g90g86kcal1g16.4g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g72g648kcal0g0g72g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g2040kcal16.2g154.4g146.2g18.4g
Valittu annoskoko738g1020kcal8.1g77.2g73.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna369g510kcal4.1g38.6g36.6g4.6g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234