Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g4g16kcal0g3.9g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g10kcal0.1g1.8g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g8g72kcal0g0g8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g227kcal1.8g17.2g16.2g2g
Valittu annoskoko82g113kcal0.9g8.6g8.1g1g
Annoskoko puolitettuna41g57kcal0.5g4.3g4.1g0.5g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234