Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g40g156kcal0.1g38.8g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g100g96kcal1.1g18.2g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g80g720kcal0g0g80g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g2267kcal18g171.6g162.4g20.4g
Valittu annoskoko820g1134kcal9g85.8g81.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna410g567kcal4.5g42.9g40.6g5.1g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234