Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Tomaatti 175g40kcal1g6g0.5g2.4g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus87g122kcal2.6g1.7g11.4g0g
Kesäkurpitsa786g134kcal3.1g19.7g4.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2114g749kcal13.4g54.8g50.6g15.8g
Valittu annoskoko1057g374kcal6.7g27.4g25.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna529g187kcal3.4g13.7g12.7g4g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281