Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus9g13kcal0.3g0.2g1.2g0g
Kesäkurpitsa84g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g80kcal1.4g5.8g5.4g1.8g
Valittu annoskoko113g40kcal0.7g2.9g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g20kcal0.4g1.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281