Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g10g90kcal0g0g10g0g
Tomaatti 200g46kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus100g140kcal3g2g13g0g
Kesäkurpitsa900g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2420g857kcal15.4g62.8g58g18.2g
Valittu annoskoko1210g429kcal7.7g31.4g29g9.1g
Annoskoko puolitettuna605g214kcal3.9g15.7g14.5g4.6g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281