Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g101kcal0g0g11.2g0g
Tomaatti 225g51kcal1.3g7.7g0.7g3.1g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus112g157kcal3.4g2.2g14.6g0g
Kesäkurpitsa1011g172kcal4g25.3g6.1g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2718g962kcal17.4g70.4g65.2g20.4g
Valittu annoskoko1359g481kcal8.7g35.2g32.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna680g241kcal4.4g17.6g16.3g5.1g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281